Reviews

Groot Slem bij Els en Sjoerd!

20 juni 2024

Wat een unieke ervaring. De bridgeweek overtrof al onze verwachtingen. Het was meer dan bridgen, met een uniek gezelschap. De entourage, de gastvrijheid, het sterrenwaardige diner, de heerlijke kamers en de prachtige omgeving. Gezelligheid boven prestatiebridge met nieuw gemaakte vrienden.

Els en Sjoerd, dank voor dit alles en veel succes met het vervolg.

Henny en Bert

Alle TROEVEN in B&B Latout 👌

20 juni 2024

GEWELDIG VERBLIJF , wij genoten hier van een leuke BRIDGE vakantie met vrienden …en gezellige mede logees 👍👍niets was te veel !!

Wij logeerden in de kamer Harten heer met Privé Luxe Badkamer 👌

We dachten hier alleen mr te bridgen , mr nee ….. het was verwennerij 👍van s’ochtends met ontbijt en in de late namiddag een Heerlijk Culinaire 4 gangen Menu door Els en Sjoerd zelf bereid !! Daarna aansluitend een gezellige Bridgeavond met nog een lekkere versnapering als toetje op de avond om af te sluiten . DANK en PROFICIAT vr jullie en de kids .👌wij hebben hier echt GENOTEN 🌞🌞🌞 An en Jan (België)

An en Jan Van Hooydonck

Top

19 juni 2024

Zeker voor een pas gestart project hebben Els en Sjoerd alles prima op orde. Niet in de laatste plaats ook onze complimenten voor het dagelijkse diner, echt top! Wij voelden ons door de vriendelijkheid en service direct op ons gemak. Onze wandelingen en fietstochtjes waren zeer de moeite waard. Voor de cultuurliefhebbers tippen wij kasteel Chenonceau en kasteel en tuin Clos Lucé (Leonardo da Vinci). Wij deden dat op één dag met afsluiting in Amboise aan de Loire. Els en Sjoerd, bedankt voor deze mooie week!

Leotine en Rien Seip

Heerlijk weekje bij l’Atout de France

19 juni 2024

In het bridgeblad had ik gelezen over het avontuur van Els en Sjoerd. Ik had al gelijk interesse en heb contact gezocht met Els.

Wat uiteindelijk resulteerde in een weekje l’Atout. Wij hebben genoten van een mooie fiets bridge week. Met heerlijke viergangen diners voortreffelijk bereid door Els en Sjoerd. De gite waar wij in verbleven was ruim en voorzien van alle gemakken.

Ook hadden wij het ontbijt er bij geboekt wat ons wel is bevallen. Het viel mij op dat de groep allemaal om 09.00 uur aan het ontbijt zat wat wel net zo gezellig is. Het was een leuke bridge groep die wij hadden, gezellig en gemoedelijk. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. Theo, Lyda, Teo en Brutus

Theo Duijzer

l'Atout de France heeft heel wat troeven in huis

14 juni 2024

Ik ontdekte l’Atout de France op het internet en mijn echtgenote en ik maakten nog vier clubgenoten warm voor een weekje bridgen in een dorpje nabij Loches. Het was een gok, want Els en Sjoerd startten slechts enkele weken voor onze aankomst met l’Atout. Wat een verrassing, wat een meevaller! De gîte voldeed ruim aan onze verwachtingen. Het diner was telkens culinair top. Het bridgen werd met drie Belgische en drie Nederlandse koppels eerder een verbroedering dan een competitie. Het was genieten van het zwembad, van de fietstochten en van de spontaniteit van Els en Sjoerd en hun twee lieve dochtertjes. We kregen het gevoel dat we met z’n allen ‘part of the family’ werden. Voor wie eens wil ontspannen en bridgen, in twee woorden; een aanrader!

Frank Hontelé