Kom op bridge-vakantie met uw Bridgeclub

Ook hele clubs verwelkomen wij graag bij L’Atout de France.
Gezellig een weekje of lang weekend met elkaar op stap. Onze bridge-B&B ligt op 760 km van
Utrecht en is daarom goed in één dag aan te rijden. Hieronder vindt u alle belangrijke informatie
voor groepen.

Aantal accommodaties / overnachtingsplaatsen:
Hieronder staat een overzicht van de kamers die wij verhuren. U kunt mensen van uw club hier op
laten inschrijven. De kamers worden van 1 mei t/m 30 september per week verhuurd (van zaterdag
tot zaterdag). Daarbuiten kunt u ook voor minder dagen boeken, met een minimum van 3 dagen.

Naam accomodatie

Waar?

Eigenschappen?

Prijs per nacht (kosten voor logies & ontbijt)

Schoppenaas L’Atout de France Kamer met tweepersoonsbed op BG met privé badkamer € 85
Hartenaas L’Atout de France Kamer met twee losse éénpersoons bedden op 1e verdieping met privé badkamer € 85
Hartenheer L’Atout de France Kamer met twee losse éénpersoons bedden op BG met gedeelde badkamer € 65
Ruitenheer L’Atout de France Kamer met twee losse éénpersoons bedden op 1e verdieping met gedeelde badkamer € 65
Gîte-kamer 1 L’Atout de France Kamer met tweepersoonbed op 1e verdieping met gedeelde badkamer € 65
Gîte-kamer 2 L’Atout de France Kamer met tweepersoonsbed op 1e verdieping met gedeelde badkamer € 55
Chalet Camping van buurman Mooi en ruim huisje voor 2 tot 4 personen, met eigen badkamer en keuken. € 80, excl. ontbijt + € 7,50 pp voor bridgen en onze facilliteiten
Mobile home 1 Camping van buurman Huisje (stacaravan) van 27 m2 voor 2 personen, met eigen badkamer en keuken. € 70, excl. ontbijt + € 7,50 pp voor bridgen en onze facilliteiten
Mobile home 2 Camping van buurman Huisje (stacaravan) van 27 m2 voor 2 personen, met eigen badkamer en keuken. € 70, excl. ontbijt + € 7,50 pp voor bridgen en onze facilliteiten
Camping-plaats Camping van buurman Kampeer-plaats voor caravan of tent, incl. elektriciteit. In totaal zijn er een stuk of 8 kampeer-plaatsen. € 15 per nacht voor 2 personen (excl. ontbijt) + € 7,50 pp voor bridgen en onze facilliteiten

In totaal hebben we slaapplaats voor 18 tot 20 mensen in kamers/huisjes op ons eigen en het naastgelegen terrein, en daarnaast is er de mogelijkheid om met eigen caravan te komen. Verder ligt op 2,2 km afstand een B&B met drie 2-persoonshuisjes en een groot 8-persoonshuis. Daar kunnen eventueel ook nog 14 mensen overnachten.

Diner inclusief of exclusief: uw keuze.

Wilt u dat wij voor uw groep koken? Dan gaat dat in overleg en is afhankelijk van de groepsgrootte, wat wij kunnen bieden.

  • Voor groepen van 8 tot 16 mensen kunnen wij elke dag koken. Kosten bedragen €35 voor een vier-gangen-menu incl. twee glazen wijn. U kunt ook minder avonden afnemen, wat uzelf wenst. Heeft u specifieke wensen voor uw groep? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee!
  • Voor groepen van 17 mensen of meer leveren wij maatwerk. Kosten op aanvraag en na overleg via info@latoutdefrance.com.
  • Wilt u zelf koken? Dan kan dat in de keuken van de gîte, maar ook in de keukens van de chalets en mobile homes op de camping. In totaal zijn er vier kleine keukens in alle huisjes beschikbaar.

Bridgen

Wij beschikken over een mooie bridge-ruimte met vier tafels, waar 16 personen kunnen bridgen. Als uw groep groter is, gebruiken we de woonkamer van de gite als tweede bridge-ruimte (waar nog vijf tafels geplaatst kunnen worden), zodat in totaal 36 mensen bij ons kunnen komen bridgen.

De bridge-avond wordt door ons in principe vijf keer georganiseerd. Wilt u elke avond bridgen? Of overdag kaarten? Dan kan dat ook, neemt u even contact op om te bespreken wat uw preciese wensen zijn en dan maken we samen een mooi bridge-programma.

Drankjes all-inclusive

Dummy haalt bier! Is dat het credo binnen uw club? Dan is het wellicht interessant om de drankjes af te kopen. Groepen bieden wij de mogelijkheid om de drankjes die genuttigd worden tijdens de bridge-avond (van 19.30 – 24.00 uur) af te kopen. Kosten hiervoor bedragen € 15,00 per persoon per dag. U kunt dan onbeperkt koffie/thee, frisdrank, (speciaal-) bier en wijn drinken. Het is dan wel noodzakelijk dat alle mensen van de club dit pakket afnemen.

Ter info, dit zijn onze prijzen als u de drankjes los bestelt:

 

DrankjePrijs
Koffie/thee€ 1,50
Blikje frisdrank (Coca cola, Fanta, Coca cola zero, Sprite, Minute Maid Jus d’Orange) – 0,33L€ 2,50
Flesje water (met/zonder prik) – 0,5L€ 2,50
Affligem 0.0% – 0,3L€ 3,00
Heineken – 0,3L – 5% ALC.€ 3,00
Affligem Blond – 0,3L – 6,8% ALC.€ 3,50
Pauwel Kwak – 0,33L – 8,4% ALC.€ 4,75
Delirium Tremens – 0,33L – 9% ALC.€ 5,25
Tripel Karmeliet – 0,33L – 8,4% ALC.€ 4,75
Erdinger – 0,5L – 5,3% ALC.€ 4,50
Karafje wijn (twee glazen) rood/wit€ 5,50

 

Gezamenlijke ruimte

De bridge-ruimte en ook de woonkamer van de gîte dient bij groepen als een verzamelruimte, waar iedereen samenkomt. En waar naast bridgen ook andere dingen gedaan kunnen worden, zoals samen eten, maar waar ook gezelschapsspellen gespeeld kunnen worden. Wij hebben een heel arsenaal aan spelletjes, allemaal beschikbaar voor uw groep om te gebruiken!

Geïnteresseerd geraakt in een clubvakantie bij ons?

Neem dan snel contact op via info@latoutdefrance.com of 06-21155659 (vanaf 1 maart wordt dit een nieuw Frans nummer). We bespreken graag uw specifieke wensen en de mogelijkheden!