We zijn gestart!

En zo is het half juni en zijn we alweer een dikke maand up-and-running!

We hebben afgelopen weken een mooie opbouw gehad van het aantal mensen dat bij ons te gast is/was. We begonnen met Mart & Jan, Arnold & Irene en Maaike & Fred daarnaast op de camping. We hadden ons geen fijnere/leukere allereerste gasten kunnen wensen! Daarna 6 mensen in huis, 9 mensen in huis en afgelopen week zaten we vol met 11 mensen en ook nog Ria op de camping. 

Deze week even niemand, want de Hoofdklasse+-week is iets minder populair dan gehoopt. Maar eigenlijk vinden we dat niet erg, want het waren lange dagen en weken. 😉

De eerste weken zijn heel natuurlijk gegaan! Wij leven ons leven met onze kinderen, honden en ouders die ook nog langs kwamen. Overdag zijn we aan het koken, want ’s avonds moet er natuurlijk een lekker diner op tafel staan. En de mensen komen bij ons op bezoek, en zijn dan even ‘part of the family’. Dat krijgen we van veel van onze gasten terug.

Het leukste vinden wij dat we zoveel verschillende soorten mensen, met allemaal hun eigen bijzonderheden en verhalen, over de vloer krijgen. En wij zien dat na een paar dagen er echt een groep(je) gevormd is, waarin iedereen zijn plek gevonden heeft. Ook de mensen die alleen gekomen zijn. Heel leuk om te zien. Wij kijken uit naar nog een paar maanden gasten, reuring, koken en gezellig bridgen!

Winnaars week 2
Els met de lekkere nagerechten
Volle bridgezaal
Familiefoto bij zwembad

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *